torsdag den 10. april 2014

Paneret og stegt flæsk med persillesovs og en masse godt! - og ja, du ser rigtig!

Det ER en opskrift! Det er længe siden, at I sidst fik en opskrift, men her er der rent faktisk en!!'

- og hvad blev det så til? Jo, det blev til en omgang stegt flæsk med persillesovs! - og det smagte forrygende! Hr. X var ellevild og Sputnikken ville bare have mere og mere! Så er det altså for alvor fedt at lave mad - selvom man pludselig overvejer, om man burde finde på noget til dessert?? ;) Vi havde dog nok, så det blev ikke nødvendigt ;) Men uhhh det smagte altså godt!

Persillesovsen er forresten ren og skær snyd... Ikke hjemmelavet... Som sådan...

Opskriften? Here it comes:

Ingredienser

  • 450 g. Flæsk - jeg fik mit herfra 
  • Mel
  • 2 æg
  • Rasp
  • Lidt salt og peber
  • Smør og olie... Til at stege i...

Vejledning

  1. Tør flæsken af, så det er nogenlunde tørt.
  2. Hæld mel i en tallerken, ægget i en tallerken og rasp i en tallerken.
  3. Rør ægget godt sammen med en gaffel.
  4. Vend kødet et af gangen i melet.
  5. Vend det derefter i ægget
  6. Til sidst vender du det i raspen (ja, det er lidt omstændeligt, men det er godt!)
  7. Steg den i en dyb pande. (og lav gerne sovs og kartofler nu... også ;) - 5 minutter før hældes grøntsager til kog, hvis man vil have det med)
  8. SERVER! Evt. med et lille strøg salt og peber over.

Det færdige resultat

Det her er så godt! Ahmen altså... Det må vi snart have igen! Ihhh altså!
- og det ser da godt ud!
 (Læg ps. lige mærke til de der små fine skygger fra SOLEN!! TIL AFTENSMAD!)

s

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...