fredag den 4. oktober 2013

Pistacie og pære-kage med skøn mørk chokoladeovertræk

Det her er vist det man kan kalde for en vellykket "Stop spild af mad!"-kage! Jeg havde nemlig noget mel tilbage (var ude af posen pga. de burgerboller fra flæskestegsburgerne, og så kommer det altså ikke tilbage igen - derfor det sjove tal ;)  ) og så havde jeg 5 små pærer liggende, som skulle til at bruges! - og så faldt jeg over en pose pistaciemasse! Men ikke nok med det, så havde jeg også 3 forskellige mørke chokolader, som gerne måtte bruges!

Men den bragte godt nok lykke hos Hr. X og Sputnikken! Den mørke chokolade spillede super godt sammen med den søde pistaciemasse og pærerne gav noget rigtig godt!

Ingredienser


Vejledning

  1. Pisk æg og sukker godt sammen
  2. Tilsæt mel og bagepulver i æggemassen - rør det forsigtigt sammen
  3. Tilsæt pistaciemassen til dejen og rør det i.
  4. Hæld det ud i en aflang form, som er smurt eller belagt med bagepapir
  5. Skær pærerne i strimler og placer dem spredt ud over dejen - tryk dem gerne lidt ned, så de lige er dækket af dejen.
  6. Bag kagen ved 200 grader i 40-60 minutter (hold øje med den og stil evt. på temperaturen, så den ikke bliver for mørk)
  7. Smelt chokoladen evt. i micro.
  8. Placer kagen på et fad og fordel den smeltede chokolade over kagen.

Det færdige resultat

Det her var altså lækkert!
Den er allerede blevet ønsket igen!

2 kommentarer:

  1. Yum, hvor ser den lækker ud (:

    - Kit

    SvarSlet
    Svar
    1. Den smagte så godt! Det er absolut ikke sidste gang, at den bliver lavet!

      - og tak!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...