onsdag den 25. september 2013

Paprikakylling og ovnbagte halverede paprikakartofler - fordi det er lækkert ;)

Engang imellem er det lidt dejligt at blive rusket lidt op... Hvorfor skriver jeg nu det? Det er jo ikke ligefrem den mest banebrydende ide - denne ret...! Men... Det er længe siden at jeg har lavet den og endnu længere siden at jeg har lavet lige den slags kartofler!

Ingredienser

Paprikakylling

  • 1 spsk olie
  • 1 spsk. smør
  • 2 tsk. paprika
  • 4 kyllingeoverlår
  • Salt og peber

Halverede paprikakartofler

  • 4 store bagekartofler
  • Olie
  • Paprika
  • Salt og peber

Vejledning

Paprikakylling

  1. Olie og smør tilsættes en varm pande.
  2. Paprika tilsættes i panden og røres godt rundt
  3. Kyllingerne lægges i panden med skindsiden ned
  4. Efter 20 minutter vendes kyllingerne
  5. 20 minutter senere vendes kyllingerne igen, så skindsiden er ned.
  6. Lidt salt og peber over skindet
  7. Servers når saften er helt klar (mine får gerne 60 minutter)

Halverede paprikakartofler

  1. Vask kartoflerne og halver dem
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Tag det ovnfaste fad, som du vil bage kartoflerne i og hæld olie og paprika i.
  4. Læg den flade side af kartoflen ned i fadet, så den side får både olie og paprika jævnt fordelt over sig.
  5. Vend kartoflerne og krydder med salt og peber!
  6. Bag kartoflerne i ca. 1 time.

Det færdige resultat

Det ser måske ikke ud af meget... Men det smagte super godt!
- og derfor er det lidt sjovt, at vi ikke laver de kartofler noget oftere...
Men... Ja... Det må vi gøre noget ved!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...