torsdag den 5. september 2013

Nem champignon-salat med "Stop spild af mad"-attitude!

Man kan sige mange ting.. Men salat er som oftest meget nemt at lave og så er salat ret taknemmelig... 2-3 ingredienser og vupti! Så har man en salat! Hvorfor skriver jeg nu det? Jo, på billedet fra sidst kan man (udover nogle virkelig overkogte kartofler...) se en salat... Det er en ægte "Stop spild af mad"-salat. Hvorfor det? Jo, jeg havde nemlig kun 1 æble tilbage i frugtskåle, ½ iceberg i køleskabet og 200 g friske champignon tilovers efter at have lavet Chicken Marsalaen... - og hvad gør man så? Man vasker, snitter og blander - og så er det salat til aftensmaden! ;) Slet ikke dumt!

Ingredienser

  • 200 g champignon
  • 1 æble
  • ½ iceberg

Vejledning

  1. Vask champignonerne, æblet og iceberg.
  2. Skær iceberget i mundrette størrelser, æblet i tern og champignonerne i skiver.
  3. Bland det hele sammen og tilføj evt. en dressing.
  4. SERVER!

Det færdige resultat

Det er da nemt og det smagte super godt til aftensmaden!
En af grundene til at jeg lægger denne slags salatopskrifter ind er,
at så bliver jeg husket på, at sådan kan det også laves
- ja, det lyder måske dumt, men det er nu rart at blive lidt inspireret ;)
Ellers ender det nemlig tit med iceberg, agurk og tomat ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...