torsdag den 19. september 2013

Lækker og nem ovnbagt pastaret

Nogle gange har man måske bare ikke så meget tid, lyst eller overskud til at stå i køkkenet - og det skal der også være plads til!

Denne ret er som født til de tider! Det er så simpelt og tager ingen tid - i alt fald tager det max. 5 minutter at blande det og sætte det ind i ovnen! Til gengæld smager det fantastisk - både til aftensmad og dagen derpå!

Ingredienser

  • 1 pose pasta
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 pk. skinke i tern
  • 1 pk. mornaysovs
  • ½ l mælk (ca)

Vejledning

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Skær peberfrugten i tern.
  3. Hæld pasta, peberfrugt og skinke i et ildfast fad og bland det sammen, så det er fordelt godt.
  4. Fordel mornaysovsen - og bagefter mælken - over fadet.
  5. Sæt i ovnen og bag i ca. 1 time.

Det færdige resultat

 
Det her er altså lækkert!
- og Sputnikken var vild med de forskelligt farvede skruer!
Mr. X var egentlig ret skeptisk og så helt overrasket ud, da han smagte det...
... men så blev der også spist igennem bagefter ;)
- og jeg nød resterne dagen derpå!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...