mandag den 23. september 2013

Flæskestegsburger - tømmermændsmad eller bare ren og skær "Stop spild af mad"-mad?

Hov! Jeg har faktisk glædet mig til at dele denne opskrift med jer - eller opskrift ved jeg ikke helt om man kan kalde det! - og sørme om jeg så ikke har lavet en eller anden fejl, så ingredienser og opskrifter og det hele er væk? UPS! Nå, men her kommer det så! Præcist som jeg lavede den ;) (forresten super lækker tømmermændsmad ;))

Når jeg laver flæskesteg er der altid noget tilbage... - og det kan man da ikke smide ud, vel?! Herhjemme bliver det gerne til sådan en lækker flæskestegsburger! - og denne gang var sværet stadigt helt sprødt og lækkert!

Ingredienser

  • Hjemmelavet burgerbolle (skal nok lægge en opskrift ind næste gang jeg laver den!)
  • Rester fra flæskesteg
  • Agurksalat (kender ikke andet end hjemmelavet... så det vil jeg nok bruge ;))
  • Syltede rødbeder i skiver (ja, det er vist det man kalder Beauvais det bedste)
  • Brun sovs (også en rest fra aftensmaden med flæskesteg)
  • Mayonaise (gerne en lavet på free range ;))
  • Ketchup

Vejledning

  1. Lun burgerbollen, sovs og kødet (kødet kan meget gerne på få 1 minut i micro...)
  2. Del burgerbollen
  3. Smør ketchup på top-bollen og mayonaise på bund-bollen. (gad vide hvad det egentlig hedder?)
  4. Placer flæskesteg med svær på bund-bollen.
  5. Fordel noget sovs over flæskestegen, derefter rødbeder og agurksalat
  6. Top-bollen på resten
  7. SPIS!

Det færdige resultat


Det er så simpelt og smager super godt - og så tager det ikke særligt lang tid at lave!

2 kommentarer:

  1. Yum, for en lækker tømmermændskur - elsker flæskesteg i alle sammenhænge!

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Billedet yder den virkelig ikke retfærdighed, for hold op den smagte godt! Sputnikken og Mr. X sad med julelys i øjnene!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...