Ingredienser - ca. 32 stk.
- 100 g. smør
- 2,5 dl mælk
- 45 g. sukker
- 1 æg
- 50 g. frisk gær
- 5 g. salt
- 500 g. mel
- Ketchup (efter smag)
- 2 pk. skinke i strimler
- 1 pose revet ost
- Oregano efter smag
Vejledning
- Smelt smøret og lad det køle lidt
- Mælk, sukker og æg piskes godt sammen.
- Rør det smeltede smør i og tilsæt (når temperaturen er fingervarm) gæret. (Jeg forsøger at holde salt og gær fra hinanden så længe som muligt)
- Tilsæt 300 g. mel og ælt dejen godt sammen.
- Efterhånden som dejen bliver klar tilsættes resten af melet og saltet.
- Ælt dejen godt og slut af med at bruge æltemetoden til at strække dejen godt.
- Lad dejen hvile i mindst 30 minutter - til dobbeltstørrelse
- Rul dejen ud til en firkant og smør ketchup ud over overfladen - hold de sidste 3 cm i den ene ende fri (altså den vej du vil rulle!)
- Drys skinke, oregano og ost ud over overfladen.
- Rul dejen til en roulade - sørg for at stramme lidt ind.
- Skær dejen i skiver af en bredde på ca. 1 cm.
- Lad dejen hvile i mens ovnen bliver varm.
- Bag sneglene i 12-16 minutter ved 200 grader.
- Lad dem køle LIDT før de bliver serveret!
Det færdige resultat
Helt seriøst - det her er verdens bedste pizzasnegle!
De er simpelthen fantastisk gode og lækre!
- og herhjemme er de Mr. X og Sputnikken vilde med dem - og det er jeg også!
De er forresten super gode kolde, men endnu bedre lune!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar