tirsdag den 20. august 2013

Pistacieis

Ja... Der kommer da lige en is mere ;) Jeg har en svaghed for pistacier... De har den her fine grønne farve, med lidt salt smager de fantastiske og som i en gammeldaws er det uundværligt! Når jeg skal serverer mindst to slags is er denne selvskreven - fordi den bare er god! Den har lidt marcipansmag og så den skønne smag af pistacier - og det giver bare en genial kombination med lidt chokoladesovs!

Ingredienser

  • 200 g. Pistacie-masse fra Odense Marcipan
  • 6 bæger past. æggeblommer (det giver en den mest cremede smag - men man kan også nøjes med 3 bægere, hvilket svarer til 6 æggeblommer)
  • 70 g. rørsukker
  • ½ l. fløde

Vejledning

  1. Rør æg, sukker og vanilje til et tyk æggesnaps
  2. Tilsæt Pistacie-massen til æggesnapsen og rør det godt sammen
  3. Rør fløden til flødeskum.
  4. Hæld halvdelen af flødeskummet i æggesnapsen hurtigt, men forsigtigt.
  5. Når det er ensartet hældes resten af flødeskummet i og det hele vendes hurtigt til det er ensartet - pas på at du ikke slår luften ud af det!
  6. Hæld det i den form det skal fryses i og så i fryseren. Jeg plejer mindst at lade det fryse i 18 timer før den bliver serveret.

Det færdige resultat

Den ser ikke vild grøn ud - som i butikkerne og på diverse is-steder...
Men den smager altså super godt og den er lækker at lave!
- og den bliver altså spist helt op, når vi har gæster!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...